Er du så ked af dine skæve tænder at du helst undlader at smile? Så ør du overveje dine muligheder for tandregulering. Tandretning med bøjle er nemlig ikke forbeholdt børn i den skolesøgende alder.

Tænderne flytter sig hele livet – og selv om din perlerad var perfekt da du var yngre, kan bisserne godt forskubbe sig så smilet bliver mere skævt end hvad godt er. Og så er det måske på tide at få rettet tænderne på ny.

Hvordan foregår tandregulering for voksne?

Selve tandregulerings processen er den samme uanset hvor gammel du er. Du vil skulle afgive et aftryk af din over og undermund til din tandlæge som så på baggrund heraf vil kunne vurdere dine tænders behov for retning.

Samtidig vil tandlægen kunne tilrettelægge et forløb herfor, og lægge sig fast på en behandlingsmetode. Du kan for eksempel vælge at få en fast monteret tandbøjle som du måske kender fra din skoletid som en såkaldt ”togskinne”. Men du kan også vælge en løsning med usynlig bøjle, også kendt under navnet Invisalign.

Invisalign er den nyeste og mest moderne metode til tandregulering, og samtidig den mest behagelige. Når du vælger en tandretning med Invisalign bøjle slipper du faktisk for alle de gener som følger med en fast monteret tandbøjle.

En Invisalign bøjle består af klare, gennemsigtige skinner som er særligt tilpasset tænderne i din over og undermund. Med Invisalign bøjler kan du således få rettet dine tænder uden at andre kan se at du er i gang med et tandregulerings forløb. Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise og børste tænder, og på den måde undgå at der sætter sig madrester fast. En Invisalign bøjle er nemlig ikke forsynet med metalliste dele som kan være til gene og besvær.

Du kan læse mere om tandregulering med Invisalign på yousmileismile.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *