Et af de tips, som de du blandt andet kan læse på rejsetilbud.dk/afbudsrejser for at finde flere afbudsrejser, er at prøve at kigge på forskellige lufthavne.

For det kan jo godt være, at du har fundet forskellige steder på nettet at kigge efter afbudsrejser, så du har en idé om, at så er der større muligheder for at få en god og billig afbudsrejse, og det er da sådan set også rigtigt nok.

Men hvis du virkelig skal hen at udvide chancerne, så skal du begynde at se efter afbudsrejser, der går fra andre lufthavne en den, som der ligger nærmest dig.

For det har man en tendens til, når man kigger efter afbudsrejser; og man tror, at hvis man bare kigger længe nok på den samme lufthavn, så skal der nok dukke noget op.

Det gør der givetvis også, men hvis du vil forkorte ventetiden, så skal du kigge efter afbudsrejser fra flere lufthavne.

Kig efter afbudsrejser fra mere end én lufthavn

Det kan jo godt være, at din egentlige årsag til at tage på en afbudsrejse var for at komme på en billig ferie, så det ikke rigtig flugter med, hvis du skal betale for at komme hen til en lufthavn, der ligger langt væk.

Men oftest vil det sagtens kunne opveje de penge, som man sparer på at tage på afbudsrejsen.

Af samme årsag vil vi også gerne lige slå et slag for, at du ikke bare vælger også at kigge ud fra den lufthavn, der er næsttættest på dig: Du skal måske til at kigge lidt længere væk.

Du kan også prøve fra de de små lufthavne, som man ellers ikke overvejer, og skal man som nævnt rejse et mindre stykke for at komme ud på en afbudsrejse, så kan det godt svare sig – og man kan jo også gøre det til en del af ferien!