Tag fin angst test alvorligt

Din familie har været bekymret længe, og dine venner siger, at du ikke er den samme, som du plejer at være.

Faktisk er du lidt ved siden af dig selv, må du godt nok indrømme, men du er overbevist om, at den dårlige periode nok snart kommer til at vende og gå i den rigtige retning igen.

For hvem pokker har da ikke en dårlig stund nu og da, men efter en regnvejrsdag kommer der en dag med solskin, ikke sandt.

Men dit vemod udvikler sig til tristesse, og du begynder at forsømme de pligter, du ellers plejer at se frem til. Du går ikke op i de samme ting med iver og mod, som du ellers plejede at gøre det.

Senere forsømmer du alt fra sportsaktiviteter til besøg af vennerne, og med tiden udvikler du en tilstand, hvor du egentlig oplever, at verden er imod dig, og du bliver ræd, bange, bekymret og nervøs, men du kan ikke rigtig sætte ord på det.

Nogle gange er det værre end andre, og nogle gange kan det lamme dig så meget, at du ikke kan samle tankerne, du får åndenød, koldsved, ryster, banken for hjertet og meget andet.

Men værre er, du kan mærke, at disse tilstande forværres fra gang til gang, men du kan simpelthen ikke regne ud, hvad der er galt, for du har endevendt alt i dit liv.

Du indser, at der måske ikke er noget bestemt årsag til det, men at den måske er galt med dit hoved.

Så lettere modvilligt tager du til din praktiserende læge, der har en mistanke om, at du har angst.

Du tror ikke rigtig på det, så du får lov at gennemføre en mindre test for angst, hvor du godt kan se, at pilene peger i den retning.

Selvom du ikke er meget for at indrømme det eller være “en af dem”, så har du formentlig angst, hvor du skal videre gennem en mere præcis angsttest: https://www.angstekspert.dk/angst-test/