Der er næsten ikke noget mere irriterende at støde ens tå, om det så er mod en dørkarm, en stol eller noget andet, man ikke lige fik set.

Nu er det sjældent, man decideret kan støde ens tå mod en dørstopper alene, da den i så fald skal være i brug, så den står imod en dør, når man kommer til at ramme den.

Og det kan sagtens ske i kraft af, at man er vant til, hvor meget plads man har at gøre godt med, så når man lige drejer om et hjørne, så plejer man at vide, hvor man kan træde hen og sætte benene, og det ligger efterhånden lejret som ubevidst viden.

Men så dukker den dørstopper op, som du har købt via Ideshoppen.com, og så begynder det at gøre ondt – og du kan jo endda ende med at falde over den, og så kan det virkelig blive farligt!

Gør sådan, at du ikke kan falde over din dørstopper

Dog er det smart, at du har købt en korrekt dørstopper fra den givne henvisning, da det trods alt er bedre, end at du bruger en stol, noget andet tungt eller lignende, der ikke er beregnet til det.

Men derfor kan man stadig være uheldig at støde på den eller falde over den, og det er det, som vi skal forsøge at få dig til at undgå i det følgende.

Som det første bør man skaffe sig en i en pangfarve, man kan se på lang afstand og oppefra – ellers må du male den.

Dernæst kan du skråne den lidt, når du stikker den ned under døren, så den ikke rager så langt ud, og således vil den stadig kunne fungere.

Når du så ikke bruger den, lægger du den helt væk og ikke bare skubber den til side, så du atter kan falde over den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *