Skal sommerens ferie foregå på egen hånd uden familien – eventuelt i selskab med en gruppe venner? Så kan du med fordel vælge at lade turen gå til Magaluf på Mallorca.

Magaluf er et rejsemål som især henvender sig til det yngre publikum. Her tilbringer du en eller flere uger under strålende solskin, med adgang til snehvide sandstrande og glitrende hotel pools sammen med andre unge fra hele Europa.

Det er nemlig ikke udelukkende danskere som anser Magaluf som et fantastisk sted at opholde sig i sommerferien. Også unge fra andre lande valfarter til destinationen for at blive ladet op og glemme alt om arbejde, skole og studier for en stund.

Magaluf er nærmest indrettet til unge som har brug for at kunne feste og hygge sig i trygge rammer. Og derfor er Magaluf på Mallorca sandsynligvis noget for dig som ønsker en morsom og spændende ferie uden mor og far.

Hvorfor rejse til Magaluf?

Der er mange fordele ved at vælge Magaluf på Mallorca som destination for ungdommens sommerferie. For det første er Mallorca ikke mange timers flyvning fra Danmark hvilket gør at selve rejsen ikke bliver overvældende dyr.

For det andet foregår en rejse til Magaluf med et rejse bureau som eksempelvis Uptours under ordnede og tjekkede forhold som gør rejsen nem for dig som førstegangs rejsende.

Du køber blot en rejsepakke – og så har du en all inclusive rejse med alle måltider og ophold inkluderet i prisen. På den måde skal du ikke bekymre dig om hverken logi eller mad, men bare nyde din ferie. For det tredje er spanien stadig et forholdsvis billigt land at være turist i – så alt i alt kan du faktisk få en billig ferie når du vælger at tilbringe denne i Magaluf.

Læs mere om Magaluf på Uptours.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *