Lækkert og ensartet trægulv med professionel gulvafhøvling i Valby

Et slidt og skrammet trægulv er sjældent et aktiv for en bolig. Det er et sundt og intakt trægulv der imod – og er du i besiddelse af et sådant, vil du være heldigt stillet i forbindelse med salg af boligen. Fremstår dit trægulv jævnt og ensartet i overfladen, vil det samtidig udstråle sundhed – og dette tæller højt i såvel ejendomsmæglerens som de potentielle kunders vurdering af boligens værdi.

Et smukt trægulv vil, med andre ord, kunne øge din indtjening ved en bolighandel. Men er trægulvet skrammet, skævt og misfarvet, kan det hurtigt sende de stik modsatte signaler. Køber vil se et gulv, som enten skal skiftes ud eller renoveres for store beløb. Og derfor kan det godt betale sig for dig at få dit trægulv behandlet af en professionel gulvmand forud for eventuelle åbent hus arrangementer eller fremvisninger.

Gulvafhøvling – hvorfor og hvordan?

Allerførst skal du finde ud af, om dit trægulv skal have en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Ved ganske overfladiske skønhedspletter så som skjolder fra spildte væsker, misfarvede plamager fra solfalming eller de grålige slidspor som stammer fra nedtrådt støv og snavs, kan du i de fleste tilfælde nøjes med en gulvafslibning. Men er skaderne mere omfattende – for eksempel skævheder eller buler i gulvet fra vandskade, eller meget dybe skrammer – skal der en gulvafhøvling til.

Ved en gulvafhøvling fjernes helt op til en halv centimeter af træværket for at udligne eventuelle niveau forskelle, og komme slemme skrammer til livs. Derfor er det vigtigt, at du får professionel hjælp til din gulvafhøvling. Med en dygtig fagmand, som har erfaringen samt det rette håndelag, er du sikret imod grimme slidskader i gulvet. Og samtidig kan du være sikker på, at din gulvmand ikke høvler mere af end højst nødvendigt.

Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på en effektiv gulvafhøvling på gkservice.dk