Kvalificeret sprogundervisning i Århus

Skal dine medarbejdere opkvalificeres på det sproglige område? Så bør du vælge en udbyder af sprogkurser, som har de rette forudsætninger for at styrke dine medarbejderes kompetencer på så højt et niveau som muligt. Gerne en udbyder, som kan tilbyde skræddersyede kurser, og hvor deltager antallet per underviser ikke er alt for højt. Og en sådan udbyder finder du i den Århus baserede virksomhed Ypsilon.

Hvordan kan Ypsilon hjælpe mig?

Ypsilon er blandt de mest velrenommerede og anset udbydere af sprogkurser i Danmark. Hos Ypsilon finder du de bedste undervisere, som alle har begået sig i erhvervslivet, såvel i Danmark som på den internationale scene. Når du vælger ypsilon som din udbyder af sprogundervisning, kan du være sikker på at blive mødt med en kompetent service og faglig stolthed.

De dygtige undervisere er ikke alene vel uddannede og særdeles kvalificerede til undervisning. De sørger også for at holde sig løbende opdateret inden for såvel sprogets som erhvervslivets udvikling, og tilretter deres undervisning herefter. Ypsilon udvikler selv sine undervisnings materialer med udgangspunkt i denne viden.

I hvilke sprog undervises der hos Ypsilon?

Hvis du leder efter en dygtig underviser i et af sprogene engelsk, fransk, italiensk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk eller tysk, kan du finde ham eller hende hos Ypsilon. Har du medarbejdere fra andre lande, kan du tilmed sende dem på et crash kursus eller et særligt tilrettelagt special kursus i dansk hos Ypsilon, som har stor ekspertise inden for undervisning i dansk for fremmedsprogede.

Du kan selv vælge, om du ønsker at sende dine medarbejdere på et kursus i hold, eller om du ønsker at tilbyde en enkelt medarbejder enelektioner, så han eller hun hurtigt kan dygtiggøre sig på et eller flere sprog. Og så er det muligt at tilvælge elearning moduler til hvert kursus.

Læs mere om Ypsilon på https://ypsilon.dk/sprogkurser/