Hvis du er i tvivl om hvor du kan købe håndkøbsmedicin, kan du læse med i det følgende.

Hvad er håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er en fælles betegnelse for medicinske præparater, som du ikke skal bruge en recept for at kunne købe. Det drejer sig om eksempelvis let smertestillende medicin, næsespray, probiotika og desinficerende sugetabletter som kan anvendes til lindring af halsbetændelse. Det kan også være mild hostesaft eller hostestillende og slimløsnende produkter, lige som du også kan købe rygestop produkter på apoteket uden recept.

Hvor kan jeg købe håndkøbsmedicin i Randers?

Som bosiddende i eller omkring Randers har du adgang til flere muligheder for køb af håndkøbsmedicin. Ud over Randers Jernbane Apotek, som er hoved apoteket i Randers, findes der to andre apoteker, som hører under Randers Jernbane Apotek, nemlig Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek.

Der ud over findes der et apoteksudsalg på Glarbjergvej, to håndkøbs udsalg i henholdsvis Spentrup, Harridslev og Laurbjerg samt et medicin udleverings sted i Stevnstrup. Her kan du altid købe den håndkøbsmedicin du skal bruge – og er den ikke hjemme på det apotek eller det udsalgs sted, du har valgt, kan den hurtigt bestilles hjem fra Randers Jernbane Apotek.

Er du dårligt gående eller af andre årsager ikke i stand til at forlade dit hjem for at komme på apoteket, kan du bestille din medicin til udbringning formedelst et mindre beløb. Så får du din håndkøbsmedicin eller din læge ordinerede medicin sendt direkte til døren. Randers Jernbane Apotek leverer også til diverse plejehjem i området samt til hjemmeplejen.

Hos Randers Jernbane Apotek finder du udelukkende dygtige og veluddannede ansatte, her under 3 farmaceuter, 17 farmakonomer og 3 farmakonom elever. Dette er din garanti for kompetent betjening og kvalificeret rådgivning og vejledning når du køber håndkøbsmedicin hos Randers Jernbane Apotek.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek, og bestille håndkøbsmedicin online, på randersjernbane.apotekeren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *