Hvad er erhvervsfoto?

Erhvervsfoto er for dig som ønsker at give et ensartet billede af dine medarbejdere på virksomhedens hjemmeside, i tryksager eller måske på væggen i firmaets foyer.

Når du hyrer en professionel erhvervsfotograf til at tage billeder af dine medarbejdere er du garanteret et resultat hvor såvel billedets proportioner og kvalitet som farve mætning og lys sætning er ens fra billede til billede. Dette giver et noget mere konsistent indtryk end hvis samtlige medarbejdere havde deres egne billede med hjemmefra.

Hos en erhvervsfotograf kan du også få taget gruppebilleder eller billeder af virksomhedens interiør. En dygtig erhvervsfotograf vil kunne fange medarbejderne mens de er engageret i det daglige arbejde og således skabe et positivt billede af virksomheden udadtil. Og så vil du selvfølgelig også kunne få taget flotte produkt billeder, som viser virksomhedens produkter fra deres bedste side.

Hvem er Solrød Foto?

Solrød Foto er din professionelle fotograf i Solrød – og du kan med fordel vælge Solrød Foto som erhvervs fotograf. Solrød Foto har mange års erfaring inden for fotografering af såvel børn som voksne, og i mange forskellige situationer. Hos Solrød Foto kan du, foruden erhvervs foto, få taget baby og børne fotos, familie fotos, bryllups fotos, skole og børnehave fotos samt andre former for fotos i forbindelse med højtider eller fejringer.

Solrød Foto holder til i Solrød Centeret hvor du kan komme forbi og få taget fotos til pas og anden form for legitimation – nemt og hurtigt. Solrød Foto hjælper gerne med at få trykt foto bøger eller kalendere med dine fotos så at du kan glæde venner og familie med dem. Og har du brug for et sødt billede af hele familien til julekortet kan Solrød Foto også tilbyde jule fotos!

Du kan se de aktuelle priser på de forskellige foto typer og formater, og kontakte Solrød Foto online, via hjemmesiden https://www.solroedfoto.dk/erhverv