Gør sammenkomster lettere med leje af borde og stole

Det kan næsten blive en alt for træls oplevelse, når man skal være med til en eller anden begivenhed af specielt den private art, hvor man godt kender dem, man skal til fest hos, men at man så samtidig ved, at chancen for at komme til at sidde på noget nær en hønsepind er radikalt stor.

De har nemlig aldrig stole nok i det hjem og glemmer at låne fra andre, men alligevel insisterer de på ikke at bede gæsterne om at tage med, og at de “nok skal finde en løsning”.

Den løsning bliver så noget med skamler, taburetter, en lænestol med videre, som for det første ikke går sammen, men som gør det virkelig bøvlet for folk at sidde sammen, da man så breder sig for meget – mens andre dårlig kan finde plads.

Og man nægter at opgive ens gode plads, hvis man skal toilettet af frygt for, at andre tager pladsen. Så man bliver siddende, alt imens pensionister må nøjes med at sidde på nogle ramponerede stole, der næsten er ved at bryde sammen af alderdom.

Dette er blot ét eksempel, men det kan jo også finde sted i erhvervslivet, hvor man skal samle en masse medarbejdere til møde og have samarbejdspartnere med videre med til dette møde.

Her går det slet ikke at skulle bede folk om at stå op: det ser mest professionelt ud, at man rent faktisk har sidepladser til alle, også selvom det måske bliver et spontant møde.

Gør derfor dig selv den tjeneste at låne nogle borde – hvis dette også bliver et problem – samt stole, som du kan have stående i ubestemt tid, hvis sådan en situation skulle opstå; eller hvis du skal holde noget privat, hvor du inderst inde godt ved, at der reelt ikke er pladser til alle nok.

Skaf rigeligt af samme slags her: https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/stole/