Alle, som arbejder inden for behandler branchen, kender betydning af gode solide massage brikse, stole og andre former for klient leje. Det er utroligt vigtigt for behandlingens effekt at klienten føler sig tryg – og så nytter det ikke noget at stolen eller briksen knirker, giver sig, eller ikke yder tilstrækkelig støtte.

For behandleren er det også vigtigt at stolen eller briksen kan indstilles, således at man ikke roder sig ud i dårlige og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. En god stol til fodpleje behandling betyder således meget for såvel klientens komfort som for behandlerens ergonomi og helbred. Og derfor er en professionel fodplejestol essentiel for dig som arbejder med fødder, hvad end det er som fodterapeut, negletekniker eller zoneterapeut.

Find den rette fodplejestol til din klinik eller praksis

Søger du således en rigtig god fodplejestol med mulighed for justering? Så kan du med fordel kigge i Altermed Wellness’ online shop. Her finder du nogle af markedets bedste stole til fodpleje og pedicure i flere forskellige versioner og farver.

Du kan for eksempel tage et kig på den prisbillige model Sol, som er en rigtig flot og nem stol, og som passer til en hver klinik. Sol leveres med justerbar højde regulering ved hjælp af hydraulikpumpe med bremse. Stolen er forsynet med ret ryg og ben hvilere som fungerer uafhængigt af hverandre. Der ud over er Sol udstyret med aftagelig nakkestøtte pude, og er udført i hvid PU sømløs polstring af høj kvalitet som gør rengøring nem og sikrer en høj hygiejne faktor.

Ønsker du en mere luksuriøs løsning kan du vælge den noget dyrere Cubo, som er forsynet med tre motorer til regulering og justering af højde, ryglæn og sæde hældning samt brede ben hvilere med mulighed for tilføjelse af ekstra motor.

Du kan se det store udvalg, og finde den perfekte fodplejestol, på altermed.dk