Står du og mangler penge akut? Så kan du overveje at optage et online lån. Et online forbrugslån eller privatlån er både hurtigt og nemt at ansøge om – og du kan have pengene på din konto nærmest med det samme. Og vil du være helt sikker på at dit nye lån er både sikkert og billigt kan du vælge at ansøge om det gennem Bankly.

Hvorfor skal jeg bruge Bankly når jeg leder efter lån?

Hvis du er i markedet efter et billigt lån til forbrug, bolig, bil eller lignende kan du med stor fordel finde dette gennem Bankly. Bankly er en online låneportal hvor du kan se og sammenligne forskellige tilbud om online lån fra nogle af de bedste låne udbydere på markedet.

Når du søger om et forbrugslån gennem Bankly vil du således modtage tilbud fra online banker og penge institutter så som Express Bank, Resurs Bank, BasisBank, LånLet og Ferratum. På den måde slipper du for selv at skulle ud og indhente disse tilbud fra hver af bankerne. Det er nemt og gennemskueligt at indhente tilbud om billige lån gennem Bankly. Og så er det gratis.

Sikre og trygge lån gennem Bankly

Der ud over kan du være helt sikker på at de låne udbydere som tilbyder deres lån gennem Bankly er trygge og sikre at handle med. Samtlige banker og penge institutter du finder på Bankly er nemlig godkendt af Finanstilsynet til udstedelse af privatlån.

Det betyder at samtlige långivere har forpligtet sig til at følge Finanstilsynets retningslinjer og standarder for udstedelse af lån. Blandt andet betyder det for dig at du har fuld gennemsigtighed igennem hele låne processen og således undgår grimme økonomiske overraskelser. Og så behøver dit lån faktisk ikke at blive dyrere end højest nødvendigt.

Hvis du ønsker yderligere information om din mulighed for online lån kan du læse mere på bankly.dk