Skal du i gang med at designe og opføre en ny træ terrasse som du og familien kan have glæde af næste sommer? Så skal du overveje om den eventuelt skal være forsynet med hel eller delvis overdækning. Der kan nemlig være mange fordele forbundet med en overdækket terrasse.

Hvordan ser en overdækket terrasse ud?

En overdækket terrasse kan se ud på rigtig mange forskellige måder. Du kan vælge at lade din træ terrasse helt eller delvist overdække.

Du bestemmer selv om overdækningenskal består af træ, eventuelt med tegl eller tagsten som matcher husets tag, eller om der skal være klart glas, så den får et udtryk som et moderne orangeri. Og du kan vælge at lade din overdækkede terrasse konstruere som en form for veranda, således at du kan bruge den som udestue i de kolde vintermåneder. Mulighederne er legio – og med hjælp fra en dygtig tømrer vil du kunne få din overdækkede træ terrasse ganske som du ønsker.

Hvem kan hjælpe mig med at designe en flot overdækket terrasse?

Hvis du mangler inspiration til udførelsen af overdækket terrasse kan du trygt kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – design og konstruktion af træ terrasser.

Når du vælger at lade Andreas la Cour opføre din træ terrasse er du garanteret et stykke håndværksmæssigt forsvarligt arbejde og en træ terrasse som kan holde i mange år. Du får selvfølgelig selv medbestemmelse når det gælder design af din overdækkede terrasse – og du kan selv vælge materialerne dertil. Med Andreas la Cour til hjælp kan du skabe netop den træ terrasse du drømmer om.

Du kan se eksempler på overdækkede terrasser udført af Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *