En guide til at vælge den bedste webmail

11 november 2021 Silje Hansen

advertorial

Når du i dag driver en virksomhed eller blog, er det blandt andet aktuelt at have et smart og nemt mailsystem. Her kan dine kunder, samarbejdspartnere og andre skrive ind til, hvis de ønsker at komme i kontakt med dig. En mail er også aktuelt, hvis du selv ønsker at række ud til andre virksomheder eller kunder. Her kan du vælge at have en mail i virksomhedsregi eller til hver enkelt medarbejder. Det kan dermed være jeres kommunikationsplatform.

Er du derfor i markedet for at lede efter et smart og nemt mailsystem, kan du med fordel overveje en webmail. En webmail er en smart løsning, fordi du kan tilgå den fra din smartphone, tablet og computer, så længe du er på internettet. Herudover kan du hente det ned i dit mailsystem, så du altid får en notifikation, når der kommer en mail ind. 

image

Hvilken webmail skal du vælge?

Der findes i dag et hav af forskellige mailsystemer som du kan vælge mellem. Når det kommer til webmail, vælger mange at gå med det som hostingfirmaet tilbyder. Der er som regel fokus på sikkerheden, da det er væsentligt at tage højde for. Der vil som regel være en del fortrolige informationer i dine mails. Derfor anbefaler vi, at du vælger en webmail fra en anerkendt hostingvirksomhed.

Når du skal finde en webmail, er det en gode ide at se på, hvor mange medarbejdere der skal have en mail. Der kan være en begrænsning på, alt efter hvilken pakke du vælger. Der er der også ganske få som tilbyder ubegrænsede mails. Det tilbyder simply.com på alle deres pakkeløsninger, hvorfor de er værd at overveje.

Få en nem og brugervenlig webmail hos Simply.com

Simply.com er klart Danmarks førende og største hostingfirma som tilbyder web mail. De er derfor værd at undersøge, når det kommer til at vælge en webmail til din virksomhed. 

Flere Nyheder